Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Активісти громади вимагають знести незаконне будівництво московської церкви
2023-12-21

Активісти та небайдужі жителі вимагають зупинити незаконне будівництво московської церкви, що відбувається в Миргороді, поблизу одного із санаторіїв. Користувачі соцмереж обурені і просять втрутитися у ситуацію, яку називають неприпустимою і аморальною. На засіданні 44 сесії міської ради, що відбулася 21 грудня, також було обговорено цю тему. 

Міський голова Сергій Соломаха та депутати надали розголосу цій темі. Нагадали, що на 32-й сесії рішенням №95 від 24.05.2023 було ухвалено текст звернення депутатів Миргородської міської ради до Президента України та Верховної Ради України щодо заборони діяльності релігійних організацій (об'єднань) Української православної церкви московського патріархату в Україні та припинили їх права користування земельними ділянками Миргородської міської територіальної громади. Це рішення поширюється і на земельну ділянку, де проводиться будівництво. Таким чином здійснюється самочинне будівництво без документів, що надають право на виконання будівельних робіт. Міським головою надано доручення відповідним управлінням і відділам міської ради у межах повноважень, передбачених законом, здійснити відповідні перевірки незаконного будівництва.

(фото з соціальних мереж)

ОГОЛОШЕННЯ
     
До уваги жителів Біликів та Зубівки!

Виїзний прийом громадян

     
     
Засідання постійної комісії з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

10 травня 2024  року о 14.00  в залі засідань міської ради відбудеться засідання постійної  комісії Миргородської міської ради 8 скликання з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

     
     
Скликається виконком
22 травня 2024 року о 9.00 скликається засідання виконавчого комітету 
     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]