Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Акценти засідання Громадської ради
2023-08-29

Під час засідання Громадської ради, що відбулося 28 серпня, було  обговорено низку актуальних питань в життєдіяльності Миргородської громади: про паркування автотранспорту на прибудинкових територіях; плати за опалення місць загального користування; обговорення та збір пропозицій щодо розробки проєкту реконструкції Дитячого лікувального корпусу КНП «Миргородська лікарня інтенсивного лікування»; громадське обговорення перейменування вулиць Миргородської міської територіальної громади на честь полеглих земляків.

Про паркування автотранспорту на прибудинкових територіях інформував начальник інспекції з благоустрою відділу житлово-комунального господарства Миргородської міської ради Руслан Романенко. За підсумками обговорення на засіданні доручити інспекції з благоустрою ініціювати створення робочої групи з фахівців для подальшого вирішення проблем за конкретними адресами, а також запропонували управлінню архітектури та державного архітектурно-будівельного контролю Миргородської міської ради  вивчити питання щодо створення наземного паркінгу на території м. Миргород при плануванні просторового розвитку Миргородської громади.

Жваво тривало громадське обговорення перейменування вулиць Миргородської міської територіальної громади на честь полеглих воїнів-захисників.  Про отримані від мешканців пропозиції доповіла заступник начальника управління архітектури та державного архітектурно-будівельного контролю Миргородської міської ради Оксана Бессонова. За її словами, громадське обговорення  тривало з 14.06.2023р. по 15.08.2023р. Результати голосування наведені у таблиці нижче.

№ зп

Назва НП

Назва вулиці

Підстава для зміни назви

Пропозиція нової назви

голосів "за"

голосів "проти"

1

місто Миргород

Українська

Електронна петиція Карпенка О.А. від 03.05.2023р.,рішення 32 Миргородської міської ради сесії восьмого скликання від 24.05.2023р. № 131 "Про розгляд електронної петиції щодо перейменування вулиці Української в м. Миргороді на честь воїна-захисника Олександра Федорченка"

вул. Олександра Федорченка

463

420

Миргородських дивізій

подання отамана Районового козацького товариства "Миргородський Полк Українського Козацтва" Миколи Коваленка від 01.05.2023р. № 5

вул. Анатолія Карбана

 

1031

438

вул. Василя Лазоренка

за поданням депутатки Миргородської міської ради восьмого скликання Лесі Золотарьової від 08.05.2023р. № 4

 

вул. Віталія Шевченка

 

417

170

2

село Кибинці

вул. Привокзальна

за поданням жителів с. Кибинці та вул. Привокзальної в с. Кибинці від 02.02.2023р.

вул. Олега Бабенка

147

0

У обговоренні цього питання також взяли участь мешканці вулиць: Українська, Миргородських дивізій, Василя Лазоренка, а також жителі села Кибинці, депутат Миргородської міської ради Леся Золотарьова та члени сімей загиблих захисників. 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 03 травня 2024 року

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у травні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю міського голови та секретаря міської ради на травень 2024 року 

     
     
Виїзні прийоми у селах громади

Графік виїзних прийомів громадян спеціалістами Миргородської міської ради

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]