Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Акценти прес-конференції
2016-09-09

Підсумки життєдіяльності міста, досягнення, проблеми, пріоритетні напрямки  в роботі. Про це йшлося на годині спілкування міського голови Сергія Соломахи з місцевими журналістами. Одним із основних питань нині, за словами очільника міста, є реконструкційні роботи на мосту через річку Хорол. Через затримку надходження коштів з державного бюджету завершення будівництва затягується в часі. Така ситуація з фінансуванням будівельних робіт була наприкінці минулого року, аналогічна картина і сьогодні. Хоча було досягнуто домовленості про перерозподіл державних коштів з грудня на жовтень. За кошти міського та обласного бюджетів ведуться технологічні роботи. Основні види ремонтних робіт повинні завершити до кінця поточного року.

На початку наступного тижня будуть виконувати перекладку інженерних мереж та газопроводу. У звязку з цим по всьому місто буде відключено газопостачання. Відповідна служба обіцяє виконати всі ремонтні та профілактичні роботи максимально оперативно. Та все ж, певний час миргородцям незручності доведеться потерпіти.

Говорив міський голова і про фінансування та виконання капітальних і поточних ремонтів доріг, житлового фонду, бюджетних установ та співпрацю у проектах. Завдяки децентралізації, за підсумками 8 місяців фінансування усіх галузей міста суттєво збільшилося, - зазначив мер. Завдяки коштам з державного бюджету в освітніх закладах міста тривають капітальні роботи. До холодів кошти будуть освоєні. Коментував Сергій Соломаха і плюси та мінуси процесу об'єднання територіальних громад, реформи в житлово-комунальній сфері, зокрема подальшого утримання житлового фонду. За його словами, відповідно до законодавства є кілька варіантів: ОСББ, управитель, якого оберуть мешканці зборами, або призначений місцевою владою керуючий будинком. Більшою частиною житлового фонду опікуватиметься МКЖЕУ, оскільки інших фірм наразі у місті немає.

Серед порушених журналістам питань йшлося про організацію харчування в освітніх закладах, співробітництво громад, особливості святкування Дня міста. Анонсуючи святкові заходи, мер акцентував на їх патріотичній спрямованості. Цього року місто відвідають і офіційні делегації міст–побратимів: Болгарії, Польщі, Латвії.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]