Цивільний захист Карта укриттів

Ти як? Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Акценти 52-ї сесії Миргородської міської ради
2024-09-12

12 вересня 2024 року відбулася 52-га сесія Миргородської міської ради 8-го скликання. Незважаючи на повітряну тривогу, депутати продемонстрували свою відповідальність перед громадою, зібравшись на засідання в укритті.

Сесія розпочалася з хвилини мовчання на честь загиблих захисників України. Цей жест є нагадуванням про високу ціну свободи та необхідність збереження пам’яті про героїв, які віддали своє життя за нашу країну.

На початку засідання було визнано повноваження нової депутатки Миргородської міської ради Оксани Бричової. Прихід нових людей до депутатського корпусу завжди приносить нові ідеї та бачення розвитку громади.

Відзначаючи заслуги видатних мешканців громади, міська рада присвоїла звання "Почесний громадянин Миргородської міської територіальної громади" командиру 831-ї Миргородської бригади тактичної авіації Повітряних Сил Збройних Сил України, полковнику Олександру Мостовому. Також, посмертно, це звання отримали Олександр Герасименко, Валентин Челкан, Богдан Ільїн, Віталій Шишкін, Віктор Макєєв, Денис Формагей та Віктор Красюк — герої, які віддали своє життя за суверенітет та територіальну цілісність України.

У ході засідання депутати затвердили звіт про виконання бюджету за перше півріччя 2024 року та внесли зміни до бюджету на поточний рік. Ці рішення спрямовані на забезпечення фінансової стабільності громади та реалізацію важливих соціальних проєктів. Зокрема, було виділено кошти на:

  • Придбання захисного одягу від випромінювання та витратних матеріалів для медичних втручань на обладнанні ангіографа. Це допоможе покращити якість надання медичних послуг мешканцям громади.
  • Виділення одноразової матеріальної допомоги сім’ям загиблих захисників. Це важливий крок для підтримки тих, хто втратив своїх рідних у боротьбі за незалежність України.
  • Забезпечення онкохворих необхідними ліками. Це допоможе врятувати життя багатьом людям та полегшити їх життя.

Для підвищення прозорості бюджетного процесу та залучення громадськості до прийняття рішень було затверджено Положення про бюджетні слухання.

Також міська рада схвалила підписання договорів про співпрацю з Полянською, Новоселицькою, Яготинською, Надвірнянською, Звягельською, Дрогобицькою, Чортківською та Обухівською територіальними громадами. Укладання цих угод відкриє нові можливості для спільних проєктів та обміну досвідом.

Одним з пріоритетних напрямків роботи виконавчого комітету міської ради є забезпечення енергоефективності та сталого розвитку громади. З цією метою було розпочато розробку Муніципального енергетичного плану. Цей документ визначить стратегію енергозбереження та використання відновлюваних джерел енергії на найближчі роки.

Також Миргородська громада продовжує отримувати підтримку від міжнародних партнерів: під час сесії було прийнято рішення про прийняття до комунальної власності благодійної допомоги, зокрема, медичного обладнання та ігрових майданчиків для дітей з інвалідністю.

52 сесія Миргородської міської ради стала черговим підтвердженням того, що навіть в умовах війни місцева влада продовжує працювати на благо громади. Прийняті рішення спрямовані на забезпечення соціального захисту населення, розвиток економіки та підвищення якості життя мешканців громади.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Вакансії

Актуальний список вакансій

     
     
Оголошення

Управління архітектури та державного архітектурно-будівельного контролю інформує

     
     
Особистий прийом громадян

28 жовтня 2024 року з 16.00  до 17.00 години  у приміщенні Центру надання адміністративних послуг м. Миргорода  ( вул. Гоголя,171/1  ) заступник міського голови- начальник управління економічного розвитку та інвестицій Наталія Володимирівна Молочко  проводитиме особистий прийом громадян. Попередній запис громадян  за телефоном (05355) 5-25-09  або у  ЦНАП.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]