Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Афганістан: пам’ять крізь роки
2019-02-15

15 лютого миргородці вшанували воїнів, на долю яких випала нелегка військова служба в зонах локальних конфліктів та схилили голови перед пам’яттю загиблих. Мітинг-реквієм до 30-ї річниці виведення військ з Афганістану за участю представників ветеранської організації, влади і громадськості відбувся біля пам'ятника воїнам-інтернаціоналістам. Традиційно колоною учасники заходу пройшли алеями скверу Слави, поклали квіти до пам'ятників  загиблим Героям та вшанували їхній подвиг.

15 лютого 2019 року минає 30–а річниця виведення військ з Афганістану. Військовослужбовці з честю виконали свій обов’язок, продемонструвавши особистий героїзм та вірність присязі. Майже 330 тисяч українців взяли участь у “гарячих” точках. Багато з них не повернулося до родин. Ми пам’ятаємо про них і низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю тих, хто віддав своє життя заради миру. Ми цінуємо самовідданість та самопожертву земляків, які нині захищають територіальну цілісність України, - зазначив у виступі перший заступник міського голови Сергій Швайка.

У цей пам’ятний день ветерани згадали своїх бойових товаришів, солдатів і командирів, вшанували полеглих. Війна, яка тривала 10 років, забрала життя чотирьох  земляків-миргородців. Це  - Лупінін Олександр Сергійович, Зона Сергій Олексійович, Свінін Валерій Олександрович та Синящок Василь Віталійович. Пройдуть роки, прийдуть нові покоління, але ніколи не повинні померкнути прізвища земляків, які пройшли десятилітню війну в Афганістані, - сказав голова Миргородської міської організації української спілки ветеранів Афганістану Микола Кваша.

З нагоди річниці виведення військ воїнам-інтернаціоналістам було вручено відзнаки.

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]