Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
7-й відкритий турнір з боксу на першість міста Миргорода
2019-03-05

Майже 150 боксерів з різних регіонів України взяли участь у 7-у відкритому турнірі з боксу на першість міста Миргорода. Спортивний захід тривав три дні у Миргородській ДЮСШ. Змагалися юні спортсмени і спортсменки у різних вікових та вагових категоріях з Черкаської, Луганської, Дніпропетровської, Полтавської областей та Києва. Миргород, представляли вихованці боксерських клубів «Арей», «Чемпіон» та «Антей», а також Клубу тайського боксу.

Про успіх цього турніру свідчить і високий рівень організації, який, в першу чергу, забезпечений стараннями секретаря турніру, тренера Володимира Олексієнка та  високий рівень суддівства, адже головним суддею турніру був суддя міжнародної категорії Микола Каракулов.

У відкритті заходу взяли участь Миргородський  міський голова Сергій Соломаха, народний депутат Олег Кулініч, перший заступник голови Миргородської РДА Віктор Фесенко. Вони побажали юним учасникам турніру чесної і безкомпромісної боротьби, удачі та витримки й успіху у змаганнях, подякували тренерам за підготовку боксерів-професіоналів, які прославляють Україну на весь світ.

Переможців 7-го відкритого турніру з боксу на першість міста Миргорода відзначили у вікових категоріях. А в останній день турніру, 3 березня, в Миргородській ДЮСШ відбувся вечір професійного боксу за участю боксерів різних областей України.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]