Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
23 травня в Україні - День Героїв
2024-05-23

23 травня в Україні відзначають День Героїв - борців за свободу країни, починаючи від лицарів часів Київської Русі і до учасників Революції гідності, бійців АТО/ООС на Донбасі, захисників України сьогодні. Сьогодні ми вшановуємо тих, хто несе в собі дух сміливості, жертовності та патріотизму, пам’ять всіх Героїв, які відстоювали її суверенітет і незалежність і зараз ведуть боротьбу проти російської армії за нашу свободу. Це горде і одночасно сумне свято – багато українських Героїв віддали життя заради своєї країни. 

Цей день присвячений кожному, хто боронить рідну землю від російських окупантів, які зазіхнули на незалежність України. Також серед наших Героїв є люди невійськових професій, які віддають усе, щоб допомогти постраждалим від війни. Кожен з нас може своїми діями та вчинками зробити свій внесок у перемогу над агресором. Наближаймо Перемогу та Мир разом!

ОГОЛОШЕННЯ
     
Перелік боржників до бюджету громади станом на 1 липня 2024 року!

За інформацією податкової служби, 5788 жителів громади станом на 1 липня 2024 року мають борг до бюджету громади, загальна сума якого складає близько 16,0 млн грн. 

Перевірити наявність боргу можна за посиланням.

     
     
Потреба у працівниках
Потреба у працівниках на 17 липня 2024 року
 
     
     
Затверджено технічні документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок

Миргородська міська рада повідомляє, що рішенням п’ятдесят першої сесії Миргородської міської ради восьмого скликання від 12 липня 2024 року №196 "Про розгляд та затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок":

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]