Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
21 сесія
2022-07-07

7 липня відбулася 21 сесія Миргородської міської ради. На початку сесії депутати хвилиною мовчання вшанували полеглих Героїв російсько-української війни. Потім  міський голова Сергій Соломаха вручив посвідчення депутата міської ради Наталії Дудник, яку було визнано ТВК за черговістю по партійному списку.

На сесії депутати опрацювали 42 питання, які попередньо узгодили  на погоджувальній раді. Перше сесійне рішення стосувалося внесення змін до бюджету громади на 2022 рік. Головний фінансист громади Сергій Скляр проінформував про перерозподіл коштів, які було отримано від перевиконання бюджету. За його словами, дохідна та видаткова частини бюджету міської територіальної громади збільшуються в цілому на 8,1 млн.грн. Їх було розподілено відповідно до звернень головних розпорядників: виконавчого комітету міської ради, управління освіти, молоді та спорту міської ради, управління соціального захисту населення міської ради, відділу культури міської ради, відділу житлово-комунального господарства міської ради та відділу капітального будівництва міської ради за відомчою, програмною та економічною класифікацією видатків. Кошти спрямували на ТрО та на підтримку заходів для життєдіяльності об'єктів критичної інфраструктури.

На 21 сесії депутати затвердили зміни до рішень по місцевих податках і зборах, що вводяться в дію з 01 січня 2023 року. Низка проголосованих рішень передбачала затвердження переліку послуг, які надають соціальні заклади, та подальшої роботи освітньої галузі. Відповідно до  реформи,  на базі СШ №:5 буде створено ліцей "Лінгвіст", на базі ЗОШ №3 - ліцей №3, а НВК "Гелікон" стане гімназією №2. Також депутати погодили можливість використовувати кошти, які надходять в іноземній валюті від партнерів громади та міст-побратимів. Блоками депутати погодили земельні рішення. У "різному" було обговорено актуальні питання, дотичні до комунальної сфери. Наприкінці засідання депутати озвучили заяви та звернення.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 02 травня 2024 року

     
     
Виїзні прийоми у селах громади

Графік виїзних прийомів громадян спеціалістами Миргородської міської ради

     
     
Оголошення

Тендер на закупівлю медичного обладнання 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]