Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргородці попрощалися із земляком
2023-07-06

Сьогодні миргородці попрощалися із земляком, вірним воїном України Олександром Андрійчуком. Олександр Володимирович помер після раптової хвороби 5 липня 2023 року, залишившись навіки вірним військовій присязі.

Олександр Андрійчук народився 14 жовтня 1965 року в м. Родінське, Донецької області. З 1981 по 1984 роки навчався у Геніческому СПТУ №13. Протягом 26-ти років бездоганно служив  у лавах Збройних Сил. Олександр Андрійчук виконував військовий обов’язок на різних посадах, де неодмінно виявляв вірність присязі, фаховість і відданість військовій справі.

З жовтня 2010 року старший сержант Андрійчук був звільнений з військової служби у запас згідно із Законом України «Про військовий обов’язок та військову службу». Мирне і щасливе цивільне життя перекреслила клята війна і у перші, найжахливіші дні російської збройної агресії Олександр Володимирович Андрійчук повернувся до лав Збройних Сил України. Як справжній чоловік і воїн, він став на захист рідної домівки, рідної держави. Старший сержант Андрійчук приступив до виконання військового обов’язку на посаді водія автоматизованого відділення взводу матеріального забезпечення військової частини А0732.

Безжальна раптова хвороба вирвала з лав наших оборонців вірного та сміливого воїна, фахового спеціаліста.

Миргородська міська рада висловлює щирі співчуття родині. Ми розділяємо ваш біль! Вічна пам’ять і слава захиснику України Олександру Андрійчуку!

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Засідання постійної комісії з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

10 травня 2024  року о 14.00  в залі засідань міської ради відбудеться засідання постійної  комісії Миргородської міської ради 8 скликання з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

     
     
Скликається виконком
22 травня 2024 року о 9.00 скликається засідання виконавчого комітету 
     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 08 травня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]