Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
15 лютого в Україні - День вшанування учасників бойових дій на території інших держав
2024-02-15

15 лютого ми вшановуємо пам'ять хоробрих воїнів, які віддали свої життя у бойових діях на території інших держав. Ми шануємо їх героїзм і звитягу, захоплюємося найкращими людськими якостями тих, хто пройшов крізь "гарячі" точки. На жаль, і сьогодні нам знову доводиться відстоювати наші землі від російських загарбників. З самого початку війни на сході України ветерани інших війн добровільно виступили на захист рідної землі.  На знак вшанування пам’яті учасників бойових дій на території інших держав у Миргороді відбулося покладання квітів  до пам’ятного каменю воїнам АТО/ООС, учасникам українсько-російської війни та пам'ятного знаку воїнам-миргородцям, загиблим у Афганістані. Учасники заходу вшанували хвилиною мовчання пам’ять про усіх загиблих героїв, які не повернувся із поля бою, виконуючи військовий обов’язок поза межами своєї держави. У заході взяли участь ветерани, представники міської та районної влади, громадськість. Учасники заходу вшанували хвилиною мовчання пам’ять про усіх загиблих героїв

Цього дня ми вшановуємо тих, кому довелося виконувати бойові накази за межами Батьківщини, жертвуючи власним життям. Дякуємо всім ветеранам трагічної війни 1979-1989 років. Світла пам’ять загиблим. Героїзм та патріотизм захисників минулого переплелись зі свідомістю, чесністю та хоробрістю тих військових, які тримають лінію оборони зараз. Щиро бажаємо всім учасникам бойових дій міцного здоров’я на довгі роки  та якнайшвидшої перемоги.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Перелік боржників до бюджету громади станом на 1 липня 2024 року!

За інформацією податкової служби, 5788 жителів громади станом на 1 липня 2024 року мають борг до бюджету громади, загальна сума якого складає близько 16,0 млн грн. 

Перевірити наявність боргу можна за посиланням.

     
     
Потреба у працівниках
Потреба у працівниках на 17 липня 2024 року
 
     
     
Затверджено технічні документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок

Миргородська міська рада повідомляє, що рішенням п’ятдесят першої сесії Миргородської міської ради восьмого скликання від 12 липня 2024 року №196 "Про розгляд та затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок":

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]