Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Засідання Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України
2023-10-26

Уперше на Полтавщині провели засідання Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України. Сфокусували увагу на важливих питаннях для області. Було обговорено надважливі теми: формування ветеранської політики, діяльність медичних та освітніх закладів області, облаштування укриттів тощо. До участі в онлайн-форматі долучився і міський голова Сергій Соломаха. 

Сергій Соломаха розповів про соціальний напрямок роботи у ветеранській політиці. Акцентував увагу на діючій Комплексній програмі соціальної підтримки Захисників і Захисниць України, що серед іншого також передбачає виділення коштів на реабілітацію чи оздоровлення військовослужбовців та членів їх сімей на місцевому курорті, де є відповідна база. За період дії програми реабілітацію пройшли 190 осіб. Запросив і інші громади долучитися до цього соціального проєкту.

"Відбувся конструктивний діалог із представниками усіх рівнів влади і громад. Дякуємо заступнику керівника Офісу Президента України Олексію Кулебі, очільникам і командам міністерств, народним депутатам і громадам за активну позицію. Багато змістовних ідей і напрацювань для реалізації. Готові спільно втілювати їх у життя. Полтавщина має величезний потенціал у цих напрямах,"- сказав голова Полтавської ОВА Філіп Пронін.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 02 травня 2024 року

     
     
Виїзні прийоми у селах громади

Графік виїзних прийомів громадян спеціалістами Миргородської міської ради

     
     
Оголошення

Тендер на закупівлю медичного обладнання 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]