Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Вирішували земельні питання
2018-12-18

18 грудня працювала комісія з питань промисловості, приватизації та земельних ресурсів. Депутати профільної комісії працювали у рамках підготовки чергової сесії  та докладно розглянули кожне рішення.

До порядку денного засідання було внесено такі питання: Про підсумки економічного і соціального розвитку у 2018 році та затвердження Програми економічного і соціально розвитку міста Миргорода на 2019 рік; Про затвердження Комплексної програми соціальної підтримки учасників АТО, осіб, залучених до здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській  областях під час проведення операції Об’єднаних сил (ООС)  на 2019 рік; Про внесення змін до рішення 39 сесії міської ради 7 скликання від 31.08.2018 р. № 199 «Про внесення змін до Комплексної програми соціальної підтримки учасників АТО на 2018рік, затвердженої рішенням 33 сесії міської ради 7 скликання від 19.12.2017р. №273»; Про припинення договорів оренди земельних ділянок та прав постійного користування земельними ділянками; Про поновлення договорів оренди земельних ділянок та надання в оренду земельних ділянок; Про надання дозволів (згоди) на виготовлення документацій із землеустрою та відмову у наданні; Про затвердження та погодження документацій із землеустрою; Про затвердження Переліку земельних ділянок, продаж та набуття права оренди яких здійснюється у 2019 році шляхом проведення земельних торгів (аукціонів); Про надання дозволів (згоди) на розробку документацій із землеустрою на земельні ділянки, які перебувають у користуванні громадян; Про відмову громадянам у наданні дозволів на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок; Про затвердження громадянам документацій із землеустрою, передачу земельних ділянок у власність та оренду; Про звіт постійної комісії міської ради з питань промисловості, приватизації та земельних ресурсів.

Доповідала начальник земельного відділу Тетяна Зелінська. Кожне рішення було докладно розглянуто і опрацьовано.

За підсумками роботи депутати підтримали, підготовлені керівниками відділів проекти рішень, та надали власні рекомендації. Серед таких – переглянути термін надання оренди земельних ділянок.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]