Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Відбулося засідання Громадської ради
2018-04-13

На засіданні Громадської ради, що відбулося 12 квітня, заслухали інформацію про створення комунального некомерційного підприємства "Миргородський міський центр первинної медико-санітарної допомоги" та визначили представників громадської ради до конкурсної комісії з проведення конкурсу на заміщення посади директора вищезгаданого комунального підприємства.

По першому питанню доповідав заступник міського голови  Борис Баришполець. Профільний заступник розповів, як іде в місті реформування первинної ланки сімейної медицини. Далі на засіданні обговорили  запропоновані кандидатури від громадської ради до конкурсної комісії з проведення конкурсу на заміщення посади директора комунального підприємства "Миргородський міський центр первинної медико-санітарної допомоги". Шляхом голосування було делеговано 4 представників: голову Громадської ради Ніну Дрімайло, представника Відокремленого підрозділу ГО "Всеукраїнська рада народного контролю - комітет народного контролю Віктора Овчаренка, представник ГО "Промінь допомоги" Олену Турік та представника ГО "Миргород-Допомога" Олену Трапікас.

Також на засіданні планували заслухати інформацію про діяльність Миргородського району газопостачання ПАТ "Полтавагаз" у сфері надання населенню послуг із газопостачання. Оскільки керуючий підприємства на запрошення Громадської ради не з'явився, то вирішили підготувати колективний лист-звернення до міського голови та керуючого газового управління. Ще на зібранні визначили кандидатури до складу ініціативної групи по формуванню нового складу Громадської ради.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Перелік боржників до бюджету громади станом на 1 липня 2024 року!

За інформацією податкової служби, 5788 жителів громади станом на 1 липня 2024 року мають борг до бюджету громади, загальна сума якого складає близько 16,0 млн грн. 

Перевірити наявність боргу можна за посиланням.

     
     
Потреба у працівниках
Потреба у працівниках на 17 липня 2024 року
 
     
     
Затверджено технічні документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок

Миргородська міська рада повідомляє, що рішенням п’ятдесят першої сесії Миргородської міської ради восьмого скликання від 12 липня 2024 року №196 "Про розгляд та затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок":

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]