Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Важлива інформація!
2022-03-11

Сьогодні Україна всіма можливими способами захищається від російського загарбника. Чимало міст перебувають зараз в зоні активних бойових дій, під ворожими обстрілами опинилось мирне населення України. Протягом останніх днів до нашої громади переїхало чимало людей, які вимушено покидають власні домівки, рятуючи життя. Станом на 11 березня у  Миргородську громаду прибуло більше тисячі переселенців і люди  продовжують прибувати. Більшість із них приїхали без нічого. Для організації роботи з біженцями у нас працює контактний центр, де людей реєструють, допомагають із розселенням, харчуванням та іншим. 

Однак, наголошуємо, що далеко не всі люди їдуть до нас офіційно! Зараз у місті та селах громади поселилось дуже багато заїжджих осіб, які ніде не реєструються. Серед них — чимало чоловіків, які неофіційно орендують житло та уникають військового призову. Не виключено, що серед них можуть бути і диверсанти. Звертаємось до усіх мешканців громади з проханням проявити свідому позицію та долучитись до виявлення таких осіб.

Задля уникнення самосудів зі сторони місцевого населення, наполегливо просимо — не поселяти в своїх домівках заїжджих чоловіків чи будь-які підозрілі групи осіб! У разі, якщо вам відомі конкретні факти поселення таких осіб — просимо одразу ж фіксувати їх та повідомляти поліцію (102).

Наразі вся громада  згуртувалася, а  влада і волонтери  допомагають всім, хто чим може. Разом з тим ресурсу не  вистачає, адже у громаді проживає більше 50 тисяч населення.  І у разі вторгнення російських окупантів, ми також маємо дбати про літніх людей, забезпечувати  належну роботу  всіх галузей. Тому, звертаємося, до всіх, хто знайшов тимчасовий прихисток у нашій громаді. Визначайтеся з подальшим місцем вашого перебування. Якщо вирішили залишитися в нашій громаді, то нагадуємо, що чоловіки мають стати в стрій та оборонятися від російського окупанта. Жінки можуть працевлаштуватися та допомагати тримати оборону в тилу. Всю інформацію щодо  потрібних працівників  можна отримати в Миргородській міськрайонній філії за телефоном: (05355)53342,(05355)55226, 063-238-71-06.

Якщо ви налаштовані їхати далі, то зробити це можна залізничним, автобусним  чи власним транспортом. На залізничній станції зупиняються евакуаційні потяги. Автовокзал поки-що працює з 10 до 12 години. З Миргорода наразі є два рейси: Миргород – Полтава, (один курсує через Ромодан). З Полтави автобуси прямують до Лубен, Кременчука, Гадяча, Львова, Вінниці та Чернівців.Телефон автостанціїї Полтава: (0532)-68-10-71.

Звертаємося до переміщених осіб! Миргород - місто-курорт. Але сьогодні всі заклади працюють в умовах воєнного часу. Санаторно-курортних послуг не надають. Бо люди прибувають і прибувають, а отже треба розраховувати можливості. Ми намагаємося надати психологічну та іншу допомогу всім, хто приїхав на територію нашої громади, акумулюємо ресурси. Тому просимо бути толерантними і вдячними за допомогу. Ми всі повинні згуртувати зусилля для безпеки та спокою в громаді, а також  підтримувати наших воїнів для спільного захисту України! Слава Україні!

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Про створення Комітету з впровадження Стратегії розвитку Миргородської міської територіальної громади до 2030 року

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 17 травня 2024 року

     
     
Особистий прийом громадян

20 травня 2024 року  з 16.00  до 17.00  у приміщенні Центру надання адміністративних послуг м. Миргорода  (вул. Гоголя,171/1) заступник міського голови - начальник управління економічного розвитку та інвестицій Молочко Наталія Володимирівна проводитиме особистий прийом громадян.  Попередній запис за телефоном   (05355) 5-25-09  або у  ЦНАП.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]