Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Планове засідання виконавчого комітету
2023-02-15

15 лютого міський голова Сергій Соломаха провів планове засідання виконавчого комітету. Перед початком засідання присутні долучилися до Загальнонаціональної хвилини мовчання за українцями, які загинули від рук російських окупантів.

Основне питання засідання стосувалося підсумків роботи відділу "Центр надання адміністративних послуг" за 2022 рік. Начальниця цього відділу Оксана Рудченко деталізувала показники роботи за кожною послугою. Зазначила, що  за звітний період до ЦНАПу звернулося понад 56 тис. громадян та було прийнято 36 128 заяв на отримання адміністративних послуг.  На кінець 2022 року кількість послуг, яка надавалася Центром, склала 270. Упродовж року адміністратори ЦНАПу, які забезпечують населення сіл та селищ адміністративними послугами безпосередньо на місцях, також вчиняли нотаріальні дії.  

Починаючи з 1 грудня 2022 року, відповідно до змін у законодавстві, призначення пільг та житлових субсидій здійснюється органами пенсійного фонду України,  в тому числі і за екстериторіальним принципом. Заяви приймали адміністратори ЦНАПу з формуванням електронної справи за допомогою Програмного комплексу "Соціальна громада", але вже передавалися на опрацювання не управлінню соціального захисту населення, а пенсійному фонду України.

Протягом 2022 року надійшло 1219 звернень громадян. За звітний період зареєстровано 152 звернення громадян, які надійшли через "гарячі" телефонні лінії з міським головою, першим заступником міського голови, секретарем міської ради, заступниками міського голови та керуючою справами виконавчого комітету відповідно до графіку, який щомісячно затверджується розпорядженням міського голови. 

Відповідний звіт про роботу цього відділу члени виконкому взяли до відома.

Ухвалені рішення з поточних питань стосувалися роботи відділу "Служба  у справах дітей", управління соціального захисту населення, відділу підприємництва, торгівлі та агропромислового комплексу, управління архітектури та державного архітектурно-будівельного контролю,  управління освіти, молоді та спорту, відділу моніторингу місцевих податків та з питань зайнятості, відділу житлово-комунального господарства.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
“Гаряча” телефонна лінія

29 квітня 2024 року з 16 до 17 години буде проведено особистий прийом громадян в режимі  “гарячої” телефонної лінії керуючою справами виконавчого комітету Нікітченко Антоніною Борисівною. Охочих просимо звертатися за телефоном 5-25-01.

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]