Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Основні питання засідання виконавчого комітету
2021-05-21

21-го травня міський голова Сергій Соломаха провів планове засідання виконавчого комітету Миргородської міської ради. Цього разу на засіданні розглядали поточні питання. Першими члени виконавчого комітету  опрацювали рішення, підготовлені службою у справах дітей. Без зауважень було погоджено рішення, у яких йшлося про визначення участі у вихованні дітей та порядку побачень з ними, призначення опікуна для дитини-сироти та рішення про здійснення правочинів стосовно нерухомого майна, права власності, що належить дітям.

Далі детально обговорили проєкти рішень з питань підприємницької діяльності і зокрема про продовження оренди окремих елементів благоустрою. Одне з рішень  члени виконавчого комітету відправили на доопрацювання - це встановлення тимчасової споруди павільйону для здійснення торгівлі на вулиці Гоголя, 84. А в одному із рішень члени виконавчого комітету попросили додати до документів згоду жителів будинків, що поблизу, адже власники кафе хочуть облаштувати літній майданчик. При ухвалені рішень з питань розміщення зовнішньої реклами, члени виконавчого комітету уточнювали розміщення таких об'єктів у центральній частині міста, з врахуванням будівництва велодоріжок. Низка ухвалених рішень стосувалася надання матеріальної допомоги громадянам, які входять до осіб зі складними житлово-побутовими умовами, тим, хто потребує коштів на лікування та родинам, де народилася дитина. Низка проголосованих рішень передбачала забезпечення належної роботи рішень комунальних підприємств.

Після розгляду всіх питань порядку денного міський голова Сергій Соломаха відповів на запитання членів виконавчого комітету та прокоментував ситуацію із рівнем захворювання на ковід у громаді. Сергій Павлович зазначив, що  кількість хворих меншає, а також повідомив про наміри щодо залучення державних коштів на реконструкції лікарню і, зокрема, інфекційного відділення.

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
До уваги жителів Біликів та Зубівки!

Виїзний прийом громадян

     
     
Засідання постійної комісії з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

10 травня 2024  року о 14.00  в залі засідань міської ради відбудеться засідання постійної  комісії Миргородської міської ради 8 скликання з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 09 травня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]