Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
«Новорічний вогник» для студентів Університету III віку
2021-12-30

     Наближаються новорічні свята і кожна людина, незважаючи на вік, хоче зануритися у святкову атмосферу. Адже Новий рік – це, без сумніву, довгоочікувана казка не тільки для дітей, а і для дорослих. Його неможливо уявити без веселощів, чарів, подарунків та сюрпризів. Дорослі так як і діти чекають цього казкового періоду, який пахне хвоєю та мандаринами, світиться вогниками гірлянд та блискітками мішури. А як же інакше, адже саме на Новий рік можна потрапити у казку. Не обійшло це свято і студентів Університету III віку Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Миргородської міської ради. Тож чудового грудневого дня вони відсвяткували «Новорічний вогник» на свіжому повітрі на території курорту.

З передноворічними вітаннями та найщирішими побажаннями міцного здоров’я, миру, добробуту та злагоди привітала підопічних Територіального центру інструктор з трудової адаптації Валентина Бровко. Незабутнє враження справили і активні студенти – Ірина Силаєва та Надія Деркач, що виконали роль Діда Мороза і Снігуроньки та своєю присутністю порадували присутніх свята, адже в душі кожної людини живе надія на те, що візит цих новорічних персонажів неодмінно принесе щастя у новому році.

     Щедрівками, колядками, новорічними піснями, віршами і танцями супроводжувалося свято у виконанні активних слухачів Університету III віку. Кожен мав змогу продемонструвати усі свої таланти. Тож  у такій атмосфері миру, затишку і веселощів промайнуло ще одне свято. І неможливо заперечити, що такі заходи ще більше об’єднують колектив, роблять його дружнім та веселим.

     По закінченню «Новорічного вогника» всі присутні отримали солодкі подарунки, завдяки підтримці Миргородської міської ради, за що висловлювали слова щирої подяки.

     Напередодні новорічних свят хочеться побажати усім міцного здоров’я, сімейного затишку, достатку у Новому році та здійснення всіх заповітних мрій! Нехай 2022 рік принесе щедрі врожаї добрих справ та нових здобутків, буде багатим на радісні новини, щасливі миттєвості та приємні несподіванки!

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається виконком
22 травня 2024 року о 9.00 скликається засідання виконавчого комітету 
     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 08 травня 2024 року

     
     
До уваги жителів Єрок, Ярмаків, Слобідки!

9 травня відбудеться виїзний прийом громадян 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]