Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Легалізація трудових відносин триває!
2021-08-17

З метою реалізації заходів щодо детінізації доходів та відносин у сфері зайнятості населення 13 серпня 2021 року на підставі розпорядження міського голови  від 25 січня 2021 року №14-в «Про створення робочої групи по легалізації заробітної плати та зайнятості населення» на центральному ринку Миргорода членами робочої групи проведено спостереження суб’єктів господарської діяльності та інформаційно-роз’яснювальна робота щодо заборони допуску до роботи працівників без оформлення трудових відносин.

Під час проведення чергового рейду, члени робочої групи провели спостереження 9 суб’єктів господарської діяльності. За результатом проведеної роботи виявлено одного найманого працівника, який працював без належного оформлення трудових відносин та 5 фізичних осіб, які здійснювали підприємницьку діяльність без державної реєстрації. По даних суб’єктах направлено подання до Управління Держпраці у Полтавській області та ГУ ДПС у Полтавській області  для вжиття заходів у межах наданих повноважень.

Упродовж січня-серпня 2021 року робочою групою було проведено 10 рейдів,  спостережено 89 суб’єктів господарської діяльності, виявлено 10 найманих працівників, які працювали без належного оформлення трудових відноси та 5 фізичних осіб, які здійснювали  діяльність без державної реєстрації. По даних суб’єктах господарської діяльності направлено подання до Управління Держпраці у Полтавській області та ГУ ДПС у Полтавській області для вжиття заходів у межах наданих повноважень. Робота робочої групи з питання легалізації зайнятості населення триватиме і надалі. Звертаємо увагу роботодавців, що офіційне укладання трудових відносин, виплата належної суми заробітної плати відповідно до чинного законодавства - це основа соціальної захищеності працюючого населення.

 

Начальник відділу праці управління соціального захисту населення

Миргородської міської ради Тетяна Овлах

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається виконком
22 травня 2024 року о 9.00 скликається засідання виконавчого комітету 
     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 08 травня 2024 року

     
     
До уваги жителів Єрок, Ярмаків, Слобідки!

9 травня відбудеться виїзний прийом громадян 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]