Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Легалізація трудових відносин триває!
2021-08-17

З метою реалізації заходів щодо детінізації доходів та відносин у сфері зайнятості населення 13 серпня 2021 року на підставі розпорядження міського голови  від 25 січня 2021 року №14-в «Про створення робочої групи по легалізації заробітної плати та зайнятості населення» на центральному ринку Миргорода членами робочої групи проведено спостереження суб’єктів господарської діяльності та інформаційно-роз’яснювальна робота щодо заборони допуску до роботи працівників без оформлення трудових відносин.

Під час проведення чергового рейду, члени робочої групи провели спостереження 9 суб’єктів господарської діяльності. За результатом проведеної роботи виявлено одного найманого працівника, який працював без належного оформлення трудових відносин та 5 фізичних осіб, які здійснювали підприємницьку діяльність без державної реєстрації. По даних суб’єктах направлено подання до Управління Держпраці у Полтавській області та ГУ ДПС у Полтавській області  для вжиття заходів у межах наданих повноважень.

Упродовж січня-серпня 2021 року робочою групою було проведено 10 рейдів,  спостережено 89 суб’єктів господарської діяльності, виявлено 10 найманих працівників, які працювали без належного оформлення трудових відноси та 5 фізичних осіб, які здійснювали  діяльність без державної реєстрації. По даних суб’єктах господарської діяльності направлено подання до Управління Держпраці у Полтавській області та ГУ ДПС у Полтавській області для вжиття заходів у межах наданих повноважень. Робота робочої групи з питання легалізації зайнятості населення триватиме і надалі. Звертаємо увагу роботодавців, що офіційне укладання трудових відносин, виплата належної суми заробітної плати відповідно до чинного законодавства - це основа соціальної захищеності працюючого населення.

 

Начальник відділу праці управління соціального захисту населення

Миргородської міської ради Тетяна Овлах

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]