Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
До уваги фізичних осіб, що утримують молодняк великої рогатої худоби!
2019-11-12

Відповідно до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для підтримки галузі тваринництва затвердженого КМУ №107 від 07.02.2018 року для фізичних осіб дотація за молодняк надається за утримання ідентифікованого та зареєстрованого в установленому порядку молодняка великої рогатої худоби до тринадцяти місячного віку, який народився у господарстві фізичної особи у поточному році.

Звертаємо вашу увагу, що відповідно до змін Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для підтримки галузі тваринництва затвердженого постановою Кабінету Міністрів України                     від 28 березня 2018 року № 285, що набула чинності з 20 квітня 2018 року,  дотація надається за кожні чотири повні місяці утримання телят (включаються телята народжені у минулому році):

 

– віком від 4 місяців 1 день до 8 місяців, вносимо у колонку відомості 1-5 місяців, сума нарахованої дотації – 300 гривень;

 

– від 8 міс. 1 день до 12 міс., вносимо у колонку відомості 5-9 місяців, сума нарахованої дотації – 300+700 гривень;

 

– від 12 міс. 1 день до 12 міс. 29 днів (до тринадцяти місячного віку) вносимо у колонку відомості 9-13 місяців, сума нарахованої дотації – 300+700+1500 гривень;

Вік тварини обраховується на момент подання та реєстрації документів у журналі обліку фізичних осіб – власників тварин, та нараховується підсумком за кожні 4 місяці утримання. 

Для отримання дотації за молодняк фізичної особи подають за місцезнаходженням господарства до міської ради копії таких документів:

паспортів великої рогатої худоби, виданих у встановленому порядку, а у разі утримання 10 і більше голів молодняка – виданий в установленому порядку витяг з Єдиного державного реєстру тварин;

паспорта громадянина України;

довідки або договору про відкриття рахунку в банку;

документа, що засвідчує реєстрацію у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків (крім фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідному органу доходів і зборів і мають відмітку в паспорті).

Зазначені документи приймаються протягом бюджетного року до 1 травня, до 1 вересня і до 1 грудня поточного року до відділу економічного прогнозування Миргородської міської ради за адресою: м. Миргород, вул. Незалежності, 17, каб. 6, тел. 5-21-44.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]