Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Акція "Школярик"
2021-09-01

День знань – найголовніше свято нового навчального року. До цього дня батьки готуються заздалегідь, але на жаль, не всі мають змогу забезпечити свою дитину новеньким пеналом, фарбами, зошитами та пластиліном. І для таких сімей, які потрапили в складні життєві обставини, центр соціальних служб Миргородської міської ради за підтримки міського голови Сергія Соломахи традиційно провів щорічну акцію «Школярик». В цьому році коштом  місцевого бюджету придбано канцелярське приладдя для 76 дітей із сімей Миргородської міської територіальної громади, які перебувають на обліку в центрі. 

Набори для школярів формувались за віковою категорією. Дуже приємно, що цьогоріч до допомоги сім`ям, які перебувають в складних життєвих обставинах, долучилися і спонсори. Ювелірна компанії ZBIRD (керівник Сергій Шевченко) придбала 50 подарункових наборів із шкільним приладдям. 

Працівники  віддлілу "Служба у справах дітей"  до початку нового навчального року привітали  дітей позбавлених батьківського піклування, які проживають в сімях опікунів та проживають на території миргородської громади. За кошти міського бюджету в сумі були закуплені 62 набори канцелярських товарів та вручені до початку нового навчального року.

А ще першокласникам з багатодітних родин, де виховується 5 і більше дітей, управлінням освіти, молоді та спорту за кошти місцевого бюджету придбано і передано 20 подарункових сертифікатів на придбання канцелярських товарів. Відтак школярі та їхні батьки зможуть придбати саме те, що їм необхідно для навчання.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
До уваги жителів Біликів та Зубівки!

Виїзний прийом громадян

     
     
Засідання постійної комісії з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

10 травня 2024  року о 14.00  в залі засідань міської ради відбудеться засідання постійної  комісії Миргородської міської ради 8 скликання з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 09 травня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]