Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Звернення інспекції з благоустрою відділу ЖКГ Миргородської міської ради
2018-07-17

Миргород – красиве та квітуче курортне містечко, в якому нам поталанило жити, і від нас залежить, щоб воно залишалося таким затишним, привітним та чистим. Хочеться, щоб наше місто з кожним роком, з кожним днем ставало все прекраснішим, щоб у ньому зручно  жилось кожному мешканцю і комфортно почувалося кожному гостю.

На даний час існує гостра проблема по наведенню території міста Миргорода в належний естетичний вигляд. В зв’язку з цим на  території міста все більше трапляється  випадків розміщення друкованої реклами безпосередньо на зовнішній поверхні будинків, будівель, споруд, на парканах, огорожах, стовпах та деревах. 

У зв’язку з цим інспекція з благоустрою звертається до мешканців міста

Згідно «Правил благоустрою території міста Миргорода», затверджених рішенням Миргородської міської ради від 13.05.2010 року № 37, (п.5.1.6) на об’єктах благоустрою міста підприємствам, установам та організаціям, фізичним особам - підприємцям , а також громадянам забороняється :

Розміщувати оголошення, афіші, інформаційно – агітаційні плакати, рекламу, листівки, тощо на будинках, стовпах, парканах, деревах, та інших не визначених для цього місцях.

Нагадуємо, що за порушення вищевказаних Правил благоустрою передбачена адміністративна відповідальність за ст. 152 Кодексу України «Про адміністративні правопорушення», яка передбачає накладення штрафу на порушника в розмірі 340 – 1700 грн.

Сподіваємось на порядність та громадську свідомість миргородців з приводу створення належних умов для проживання та відпочинку, підтримки краси та чистоти у місті-курорті Миргород. Наше місто має бути чистим, гарним, достойним своїх мешканців.

З повагою, інспекція з благоустрою ВЖКГ міської ради

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]