Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Звернення інспекції з благоустрою про проведення місячника озеленення, чистоти і благоустрою міста Миргорода
2019-04-02

Згідно зі ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розпорядження Миргородського міського голови від 25 березня  2019 року за № 29-в «Про проведення місячника озеленення, чистоти і благоустрою міста Миргорода», а також з метою організації роботи силами підприємств і громадськості міста по наведенню чистоти, проведенню благоустрою та озеленення, покращення санітарного стану в місті Миргороді з 01 квітня по 30 квітня 2019 року проводиться місячник озеленення, чистоти і благоустрою міста.

У зв’язку з цим:

- керівникам підприємств, організацій та установ, незалежно від форм власності, вжити невідкладних заходів по приведенню в належний санітарний стан виробничих, прилеглих та закріплених територій;

- радам мікрорайонів, головам вуличних та будинкових комітетів, гаражних кооперативів забезпечити участь громадськості у наведенні чистоти і охайності на кожній вулиці, прибудинковій території та навколо гаражів.

Окрім цього, що стосується власників приватних домоволодінь:

- щодо паління сміття та задимленості буде об’єктивний розгляд, наслідки якого - це обов’язковий протокол про адміністративне правопорушення, який тягне за собою накладення штрафу в розмірі 340-1700 гривень, що є суттєвою втратою для сімейного бюджету;

            - місця для загального збору сміття з вулиць загального користування та прибудинкових територій визначаються головою вуличного комітету, але не є місцями накопичення винесеного з двору приватного домоволодіння спиляного гілля дерев та залишків осіннього бур’яну, внаслідок чого утворюються стихійні сміттєзвалища. Для вивезення та утилізації твердих побутових відходів існує спеціалізоване комунальне підприємство «Спецкомунтранс», з яким обов’язково повинна бути укладена угода на вивезення ТПВ відповідно до існуючих тарифів, після чого безкоштовно видається бак для сміття та вивозиться в дні, які вказано в графіку вивозу;

            - для накопичення бур’яну, опалого листя тощо рекомендовано зробити в дворі приватного домоволодіння компостну яму розміром 1,5x2 м для утворення компосту та використання його як природного удобрення для підживлення своєї земельної ділянки.

            Люди, які будуть порушувати благоустрій міста Миргорода, а також  здійснювати спалювання сміття або інших відходів притягуватимуться до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу в сумі 340 – 1700 грн.

Тож не будемо давати підстав для таких штрафних санкцій, а будемо порядними, свідомими миргородцями та створюватимемо собі належні умови для проживання, відпочинку, підтримки чистоти та благоустрою у нашому затишному та привітному місті-курорті Миргороді.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]