Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Зустріч підприємців з місцевою владою
2021-07-09

Перша "Ранкова кава" за проєктом "Стале партнерство задля підвищення стійкості підприємців до наслідків пандемії" відбулася за участі підприємців міста Миргород  та заступника міського голови Сергія Швайки. Учасники познайомилися одне з одним, розповіли про свою діяльність та про виклики, котрі перед ними поставила пандемія. Підприємці відкрито поділилися основними проблемами, з якими зіштовхнулися за останні півтора року у зв'язку із епідеміологічною ситуацією у громаді, країні та світі. 

Також були запропоновані деякі способи, якими місцева влада може допомогти підприємцям. Заступник міського голови Сергій Швайка запевнив, що завжди відкритий до діалогу з бізнесом, почув їхні побажання та доведе їх до відома міського голови. Також він запросив учасників цієї зустрічі активно долучатися до проєкту "Стале партнерство задля підвищення стійкості підприємців до наслідків пандемії", взяти участь у опитуванні, що буде проведено згодом, та у розробці оновленої програми підтримки бізнесу.

Захід відбувся в невимушеній атмосфері, за чашечкою кави та смаколиками, котрі організувала велокав'ярня "Наша".

*Програма «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП» фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Мета проєкту – створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств, підтримка інновацій та стимулювання експорту, що є шляхом до сталого й рівномірного економічного зростання. У межах підходу Team Europe проєкт також сприятиме відновленню України від наслідків COVID-19.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]