Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Зустріч міського голови з жителями мікрорайону "Спортивний"
2019-01-25

Міський голова Сергій Соломаха зустрівся з жителями мікрорайону "Спортивний" в рамках річного звіту. Про зроблене у цьому мікрорайоні, проблеми, які турбують жителів та шляхи їх вирішення, йшлося в конструктивній розмові влади і громади.

Підсумовуючи роботу ради мікрорайону у 2018 році, голова  Олександр Залєський та секретар Валентина Шиян розповіли, чим жили  в минулому році та озвучили питання, як потребують вирішення.  Так у 2018 році у напрямку ремонту вулиць, тротуарів проведено щебеневу підсипку вул. Лазоренка, пров. І. Українця, В. Древаля. Виконано грейдерування та щебеневу підсипку вулиці Зоріної, частини вулиці Троїцької, частини вулиці Комишнянської, грейдерування провулку Тичини. Зроблено капітальний ремонт вулиць Зінчаші та Троїцької. За зверненням ради мікрорайону та мешканців установлено дорожні знаки обмеження швидкості.

Також було продовжено реконструкційні роботи на стадіоні,  будівництво велодоріжок, відкрито амбулаторію сімейної медицини, Центр надання  адміністративних послуг.

У співпраці з міськими комунальними службами  мікрорайон узяв активну участь у двомісячнику благоустрою та озелененню. З допомогою відділу культури та доброчинців було проведено низку вітальних  святкових акцій та заходів. На організаційні заходи у 2018 році раді мікрорайону було виділено 14 тис. грн.

У ході діалогу жителі порушували різні питання. Вони стосувалися розчищення та ремонту доріг, можливого весняного паводку та підтоплення, руху громадського транспорту, субсидіювання. На всі питання міський голова Сергій Соломаха, його заступники та керівники структурних підрозділів надали роз'яснення.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]