Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
ЗНО-2016
2016-06-16

Інформаційно-роз’яснювальна робота щодо порядку проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2016 році проводилась на батьківських конференціях, зборах, через засоби масової інформації, сайти відділу освіти міської ради та навчальних закладів. У кожному загальноосвітньому навчальному закладі були розміщені мобільні інформаційні куточки. Проводилось консультування для всіх бажаючих отримати необхідну інформацію у відділі освіти.

Ужито заходів щодо підготовки та належної роботи 4 закладів освіти як пунктів проведення зовнішнього незалежного оцінювання. Забезпечено чергування медичних працівників на пунктах проведення зовнішнього незалежного оцінювання. Медична допомога надавалась вчасно і кваліфіковано. Скарг на роботу медичних працівників немає.

 Для підготовки персоналу пунктів зовнішнього незалежного оцінювання проведено навчання та сертифікацію 210 педагогів навчальних закладів міста, яких було залучено до проведення тестування. Було забезпечено створення безпечних умов проведення зовнішнього незалежного оцінювання. Надзвичайних ситуацій під час проведення тестування не було. Охорону громадського порядку та громадської безпеки на територіях, прилеглих до пунктів зовнішнього незалежного оцінювання, здійснювали працівники поліції.

У місті проведено зовнішнє незалежне оцінювання результатів навчальних досягнень, здобутих на основі повної загальної середньої освіти з української мови та літератури, математики, історії України, біології. Протягом 4 тестових днів (05.05, 11.05, 13.05, 10.06) працювало 4 пункти зовнішнього незалежного оцінювання (загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №1 ім. Панаса Мирного, спеціалізована школа І-ІІІ ст. №5, гімназія ім. Т.Г. Шевченка, загальноосвітня школа І-ІІІ ст.№9 ім. І. А. Зубковського). Всього у зовнішньому незалежному оцінюванні взяли участь 2306 майбутніх абітурієнтів м. Миргорода, Миргородського, Великобагачанського, Шишацького, Гадяцького та Зіньківського районів.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]