Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Зміни в порядку ідентифікації тварин
2018-03-14

Миргородська міська державна лікарня ветеринарної медицини інформує, що 13 березня 2018 року, набрали чинності накази Міністерства аграрної політики та продовольства України від 04.12.2017 року № 642 «Про затвердження Порядку ідентифікації та реєстрації великої рогатої худоби та Порядку оформлення та видачі паспорта великої рогатої худоби», від 16.01.2018 року № 20 «Про затвердження Порядку ідентифікації та реєстрації овець і кіз» та від 01.12.2017 року № 639 «Про затвердження Порядку ідентифікації та реєстрації свиней».

Звертаємо увагу, що відповідно до нових Порядків:

  1. Передбачається здійснення власником щорічної інвентаризації поголів’я великої рогатої худоби, овець і кіз в господарствах юридичної особи у розрізі статево - вікових і виробничих груп для приведення у відповідність даних Єдиного державного реєстру тварин до фактично наявного поголів’я тварин, що утримується та розводиться у господарстві, за участю спеціаліста державної установи ветеринарної медицини.
  2. Ідентифікація племінних і товарних свиней фізичних осіб буде здійснюватися за допомогою бирки з індивідуальним ідентифікаційним номером.

З повним текстом Порядків можна ознайомитись на сайті державного підприємства «Агентство з ідентифікації і реєстрації тварин» в розділі «Законодавство».

 

 

Миргородська міська державна

лікарня ветеринарної медицини

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]