Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Змаганнями з шашок стартувала Спартакіада трудових колективів міста
2020-02-17

16 лютого 2020 року в шаховому клубі стартувала чергова, ХХІ за ліком, Спартакіада трудових колективів міста. З вітальним словом перед учасниками змагань виступив головний суддя змагань – Анатолій Побідинський. Валерій Яворовський ознайомив учасників з правилами змагань з шашок. В змаганнях взяли участь команди від восьми трудових колективів. Напружена боротьба тривала з першого до останнього туру як серед жінок, так і серед чоловіків. 

Лише за допомогою додаткових показників визначалися переможці та призери. В змаганнях серед жінок перше місце посіла Людмила Коростиленко, яка представляла команду 3 ТВУЗ, а  от призові місця визначалися за додатковими показниками - друге місце посіла Олена Чопенко, представниця команди "Енергофінанс", третьою стала Жанна Похілова з команди ПАТ "Армапром". В змаганнях чоловіків перемогу здобув Валерій Яворовський (команда працівників освіти). На призові місця претендувало одразу три учасники. За додатковими показниками друге місце посів Петро Тимошенко із команди ПАТ "Армапром", а третім став Антон Кібкало із команди працівників державних установ. В командному заліку перемогла команда працівників освіти, друге місце посіла команда ПАТ "Армапром" і третіми стали представники команди 3 ТВУЗ. Наступним видом змагань будуть змагання з шахів, які відбудуться в приміщенні шахового клубу 23 лютого 2020 року. Початок змагань о 9 годині ранку.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]