Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Змагання з пляжного футболу та волейболу до Дня молоді
2021-06-30

27 червня на території міського пляжу відбулися змагання з пляжного волейболу та пляжного футболу присвячені Дню молоді та Дню Конституції України. Організатори змагань – відділ молоді і спорту міської ради та міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Бажання активно провести дозвілля у святковий день та позмагатися в  одному з видів футболу виявили чотири аматорські команди - миргородські «Шахтар» та «Фокс», «Промінь» с. Білики і «ФГ Татарчук» с. Зубівка. 

За результатами змагань цьогорічними переможцями, вже традиційного турніру, стала команда «Шахтар», друге місце посіла команда «ФГ Татарчук», третє – за командою «Промінь». Гравці команди-переможця та призери змагань нагороджені грамотами та медалями міського ЦФЗН «Спорт для всіх». Кращими гравцями в своїх командах стали Полов’ян Микола, Середа Олександр, Соболєв Денис та Маначинський Ярослав. Всі вони отримали цінні подарунки.

В змаганнях з пляжного волейболу приймали участь 8 команд Миргородської міської територіальної громади. У боротьбі за третє місце сильнішими були команда «ДЮСШ» (Д.Настенко / В.Чорноморець). У фінальній грі команди «Молодь» та «Контакт» змогли подарувати всім уболівальникам цікаву та майстерну гру. У напруженій боротьбі перемогу святкувала команда «Молодь» (К.Пономаренко / О.Гирман). Другими стали представники команда «Контакт» (В.Маслов / А.Федченко). Переможці та призери були нагороджені грамотами, медалями та кубками.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]