Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Зі святом, колеги!
2019-11-09

Шановні колеги, працівники закладів культури, друзі! Прийміть  щиросердні вітання з професійним святом!

9 листопада об’єднало професійним святом миргородських бібліотекарів і музейних працівників, клубників і музикантів - працівників дитячої музичної школи, майстрів прикладного мистецтва. 

Щиро вітаю працівників палацу культури курорту, районного будинку культури і клубів санаторіїв міста! Дякую вам за працю та впевнена у подальших спільних масштабних мистецьких проектах! Вітаю працівників міського будинку культури і центру культури та дозвілля! Дякую вам за щоденний креатив і творчий пошук, за надійність і талант! Вітаю бібліотекарів і музейників, які не тільки видають книги або демонструють музейні експонати – вони вкладають душу у масові заходи, перетворюючи заклади у центри культури та дозвілля! Вітаю і дякую працівникам дитячої музичної школи за те, що не створили в Миргороді елітарну школу для обраних, не замкнулися у межах власного закладу! Ви даруєте високу культуру місту, пропагуєте музичне мистецтво, впроваджуєте мистецькі акції, перфоманси, фестивалі, виховуючи в нас найкращі людські риси. Вітаю творчих працівників центру естетичного виховання – ви розкриваєте і розвиваєте таланти у наших дітях, низький уклін вам за працю! Дякую творчим спілкам у сфері культури – ГО «Творчість» та «Творчий громадянський союз» за розвиток мистецтва та підтримку творчих особистостей Миргорода. Дякую майстрам народного мистецтва – ті дива, які ви даруєте світу, то, безумовно, дар Божий! Вітаю кожен творчий колектив міста, дорослий і дитячий, і дякую  за відданість культурі і мистецтву!

За рік, що минув, багато зроблено у плані зміцнення матеріально-технічної бази. За це щира вдячність керівництву міста, депутатам міської ради, адже виділені кошти на капітальне придбання та ремонти свідчать про увагу до наших проблем, а зрештою служать навіть не нам, а миргородцям, які відвідують наші заходи і наші заклади!  

Професійне свято – нагода підбити певні підсумки, окреслити плани на майбутнє, замислитись над обраним напрямком і, звичайно ж, відзначити тих, хто своїм натхненням і відданістю професії є прикладом для оточення. Грамоти Департаменту культури і туризму Полтавської облдержадміністрації, Почесні грамоти Миргородської міської ради, грамоти відділу культури – то свідчення вашого великого служіння ЇЇ Величності Культурі!

Шановні колеги, бажаю вам творчого горіння, натхнення, реалізації задумів і втілення найсміливіших планів! Здоров¢я вам і вашим родинам! Добробуту і благополуччя!

З повагою

начальник відділу культури Лариса Педченко

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]