Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Жителі Миргородської громади отримали допомогу від американської благодійної організації
2022-04-15

Американська благодійна організація RememberUs з перших днів повномасштабного вторгнення росії в Україну долучилася до рядів волонтерів та підтримує українців, які постраждали від російських окупантів. Фінансову та гуманітарну допомогу вже отримали  найуразливіші категорії громадян в різних містах та біженці. Підтримали благодійники і миргородців.

В Україну прийшла страшна біда – повномасштабне вторгнення росії на нашу землю: гинуть діти, літні люди. Орки руйнують будівлі, лікарні, школи, дитячі садочки. Люди залишаються без даху над головою, без тепла, світла, води, їжі, ліків. До цієї нищівної війни в Україні лунав дитячий сміх, цвіли сади, народжувалися майбутні покоління, зростала молодь, якою можна гордитися. Сьогодні вони героїчно боронять свою Батьківщину, міста, села.

До цієї страшної війни Американська благодійна організація RememberUs співпрацювала з Миргородською єврейською громадою. Було облаштовано музей історії Миргорода, трагедії Голокосту, розташованого в СШ№5 з метою виховання толерантності і патріотизму молоді. Фонд RememberUs фінансував будівництво, оформлення, підбір матеріалів для майбутнього музею. І музей успішно запрацював.

А зараз, коли  росія напала на Україну,  Американський фонд RememberUs в особі їх керівників Юлії та Ігоря Корсунських знову допомогли 51 особі ( з них 18 багатодітних сімей (родини, які мають 5 і більше дітей до 18 років), інвалідам та людям похилого віку. Кожен з них отримав на банківську картку фінансову допомогу. Отримуючи таку допомогу, сльози вдячності тремтіли в їхніх очах – це велика підтримка для них.

Миргородський міський голова Сергій Соломаха висловлює щиру подяку американським благодійникам та голові ГО" Миргородська єврейська громада" Михайлу Рутгайзеру за розуміння та підтримку, яку вони надають миргородцям, і яка є дуже важливою та цінною. Спасибі всім, хто допомагає наближати Перемогу! Ми разом! Ми сильні! Ми переможемо!

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]