Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Жінка - берегиня роду
2019-03-07

Щороку, коли сонце виходить на весняну орбіту та від подиху теплих вітрів зацвітають проліски, ми відзначаємо свято весни, надії і любові - Міжнародний жіночий день 8 Березня. Ми вшановуємо жінку, від якої пішло все прекрасне на землі. З цієї нагоди 6 березня 2019 року у читальній залі Миргородської міської публічної бібліотеки для дорослих ім.Д.Гурамішвілі Територіальним центром соціального обслуговування для студентів Університету третього віку  було проведено святковий захід під назвою «Жінка -берегиня роду людського». 

Це свято сповіщає про прихід весни і налаштовує на світлі і радісні почуття, даючи можливість ще раз осягнути всю значущість того, що відбувається в нашому житті під знаком жінки. Велична і неповторна українська жінка! Природа наділила її неоціненним скарбом : бути берегинею. Усі найсвятіші почуття, пробуджені в нас жінкою, велич якої не раз стверджували мислителі, поети, педагоги. Без сонця не цвітуть квіти, без любові немає щастя, без жінки немає любові.

   Ведуча свята, організатор культурно- дозвіллевої діяльності, Валентина Олексіївна Бровко від початку і до кінця свята підтримувала теплу і дружню атмосферу в залі. Чоловіки, студенти Університету третього віку, вітали жінок і висловлювали свої найщиріші побажання. Особливо зворушливим був виступ Анатолія Івановича Мусієнка, який чудово виконував пісні про кохання та українські народні пісні. Жартівливі номери подарував Едуард Григорович Антіпов, які дуже сподобалися гостям свята. Велике задоволення присутні отримали від виконання пісень Любові Іванівни Мельченко та авторських пісень Ніни Василівни Носової і Раїси Іванівни Карюк.

   Різноманітною була музична програма. Лунали пісні про кохання, ліричні та гумористичні українські пісні. Святковий захід закінчився щирими посмішками, бурхливими оплесками та безмежною вдячністю всіх присутніх.

   Напередодні Свята 8 Березня,  хочеться привітати всіх жінок та побажати безмежного щастя, гарного настрою, яскравих емоцій і вражень, щасливих посмішок. Нехай у ваших серцях панують душевне тепло і спокій.

 

 

За матеріалами 

Територіального центру

соціального обслуговування

(надання соціальних послуг)

Миргородської міської ради 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]