Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
«Здобути або не бути?»
2020-11-20

У нашій сучасній історії є дати, які інакше не назвеш, як знаковими, знаменними в долі України. Саме таким є 21 листопада…  Його офіційна назва – День Гідності і Свободи. Цей день воскрешає в нашій пам’яті події листопада 2004 та 2013 року. Тоді, в ті доленосні роки, перед Україною було поставлене питання: «Здобути або не бути?»

У часи Помаранчевої революції 2004 року це були акції протесту українських громадян, викликані масовими фальсифікаціями президентських виборів.
  Через дев'ять років громадяни України знову вийшли на площі та майдани, але цього разу привід для масових виступів був серйозніший: мова йшла про незалежність держави, і відстоювати її довелося ціною власного життя. Цього разу, на відміну від подій Помаранчевої революції, відстоювання власної гідності та свободи вартувало українцям 106 убитих і понад 2 тис. поранених. Такою була ціна 3-х місяців Євромайдану.
  День гідності та свободи – це не лише про один день, це про зміну свідомості українців, про наші принципи та прагнення кращого майбутнього. Це є підтвердженням того, що попри різні особисті погляди, українці вміють об’єднуватися задля обстоювання основних цінностей.
  21 листопада 2004 року і 21 листопада 2013 року…  Дехто пов'язує ці події з днем Архистратига Михаїла, який не перестає воювати з ангелами зла і темряви і прихильний до людей, що захищають справу добра і світла.
  Тож, перефразовуючи наказ Кобзаря, скажемо: «Борімося – поборемо! Нам Бог помагає».
  Зі святом, шановні миргородці! З нагоди цієї дати  21 листопада о 10.00 відбудеться покладання квітів до каменя Героям АТО/ООС.

 Відділ культури Миргородської міської ради

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]