Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Засідання штабу з підготовки до осінньо-зимового періоду
2022-09-15

На засіданні штабу з підготовки до осінньо-зимового періоду в умовах воєнного стану обговорили детальний план на випадок кризових ситуацій. За словами керівника штабу, першого заступника міського голови Олександра Острянина, відповідна підготовка до належного проходження опалювального сезону в громаді почалася ще з червня місяця. Комунальні підприємства виконали заплановані роботи та визначили потреби для безперебійної роботи на випадок аварійних  ситуацій.

"Всі розуміють, що росія продовжуватиме енергетичну війну, руйнуючи стратегічні об'єкти енергетики. Тому в громаді готуються до будь-яких сценаріїв проходження опалювального сезону," - сказав Олександр Острянин.

Комплексний план реагування у випадку кризових ситуацій під час проходження опалювального сезону озвучив заступник міського голови Сергій Швайка. За його словами, буде організовано декілька пунктів обігріву. Є приміщення на підприємствах різної форми власності та установах з альтернативними видами паливами, лікувальні заклади і навчальні та заклади культури, де можна одночасно розмістити велику кількість людей. Визначені пункти обігріву будуть забезпечуватися генератором, щоб можна було також підзарядити телефони, ліхтарі. Для освітлення використовуватимуть акумуляторні ліхтарі. На кожен пункт обігріву передбачено по одній чи дві буржуйки, які забезпечать опалення приміщень площею близько 200 квадратних метрів.

Під час засідання було узгоджено формування резервів необхідного обладнання та матеріалів для проведення аварійно-відновлювальних робіт й створення запасу мобільного обладнання та альтеративного палива, що дозволить оперативно реагувати на виклики для вирішення проблем  з проходженням  опалювального сезону 2022-2023 року.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]