Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Засідання «Школи молодого керівника»
2016-10-27

«Сила наша – в єдності» – під таким гаслом на базі Миргородської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 імені Панаса Мирного (директор В.В.Фененко) відбулося засідання «Школи молодого керівника» з теми «Розвиток школи як громадсько активної». Гостей, що прибули з різних міст та районів області, привітали А.Б.Нікітченко, керуюча справами виконавчого комітету Миргородської міської ради, та Т.М.Колибельнік, начальник відділу освіти Миргородської міської ради.

За допомогою доцентів кафедри менеджменту ПОІППО ім. М.В.Остроградського С.В. Королюк, кандидата педагогічних наук, та Р.Л. Гавриш, кандидата історичних наук, молоді керівники навчальних закладів ознайомилися з теоретичними засадами створення та розбудови громадськоактивних шкіл.

Своїм баченням щодо роботи ГАШ ділилася директор ЗОШ №1 імені Панаса Мирного В.В.Фененко, адже не таємниця, що саме цей навчальний заклад нашого міста є флагманом із даного питання на теренах області.

Елементи учнівського самоврядування презентував президент школи, за сумісництвом і президент учнівського самоврядування міста  А.Шумейко, учень 9 класу ЗОШ №1.

Всі учасники засідання «Школи молодого керівника» долучилися до квесту, де мали можливість показати свою ерудицію та знання історії рідного краю. Швидко пролетів час, адже вся робота засідання «Школи молодого керівника» була динамічною та конструктивною. Присутні переконалися, що позитивний результат не примусить себе довго чекати, якщо мислити креативно, критично та творчо.

Ю.В.Невєрова, завідувач міського методичного кабінету

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]