Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Засідання робочої групи
2017-07-31

28 липня відбулося засідання робочої групи з питань якості надання медичних послуг медичними закладами районного підпорядкування. Робоча група діє між Миргородською районною радою та Миргородською міською радою з метою забезпечення населення Миргорода та Миргородського району якісними медичними послугами та підвищення рівня обслуговування населення в закладах охорони здоров’я.

Завідувач лікувально-діагностичним відділенням Миргородської ЦРЛ Олександр Фошин виступив зі зверненням до керівників міста та району, депутатів з пропозиціями по підвищенню якості надання медичних послуг лікувально-діагностичним відділенням Миргородської ЦРЛ. Зокрема, акцентував увагу на гострому питанні нестачі медичних кадрів.

 Головний лікар КП «Миргородський ЦПМСД» Лілія Павленко виокремила фактори негативного впливу на якість надання медичних послуг Миргородським центром первинної медико-санітарної допомоги, запропонувала шляхи їх усунення. Акцентувала, зокрема, на проблемі черг, фінансовому забезпеченні, транспортному питанні та потребі комп’ютеризації, констатувала факт неукомплектованості штату (60%).

Голова робочої групи Євген Бродський конкретизував організаційні питання функціонування групи, запропонував спиратися виключно на статистичні дані, щоб висновки і рішення були об’єктивними та обґрунтованими.

Активну участь у гарячій дискусії взяли депутати міської та районної ради, а також радник Миргородського міського голови з медичних питань Ніна Коркішко.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]