Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Засідання постійної комісії з питань освіти, культури, туризму, молоді і спорту, впровадження цифрових технологій
2021-10-22

Низку програм у різних сферах, що  планують реалізувати у перспективі на території громади, погодили на засіданні постійної комісії  з питань освіти, культури, туризму, молоді і спорту, впровадження цифрових технологій, що відбулося  22 жовтня у межах підготовки  чергової сесії.

На сесійне засідання буде винесено проєкт Маркетингової стратегії Миргородської міської територіальної громади та Програму реалізації туристичного маркетингу Миргородської міської територіальної громади на 2022-2024 роки. Ці документи передбачають низку заходів та відповідне фінансування на їх- втілення. За словами доповідача, начальника відділу економіки і туризму Оксани Голуб, виконання таких завдань передбачене через спільну реалізацію інтересів влади, громади та бізнесу. у межах виконання Стратегії сталого розвитку Миргородського субрегіону міститься принаймні дві цілі, для досягнення яких вирішено розробити маркетингову стратегію, а саме «Інвестиційний маркетинг субрегіону» та «Маркетинг та брендинг курорту «Миргород».

Новою для громади буде і Програма цифрового розвитку Миргородської міської територіальної громади на 2021-2025 роки. Як повідомив начальник відділу інформаційних технологій та комп’ютерного забезпечення Роман Нестефоренко, головне завдання Програми - проведення цифрової модернізації за актуальними напрямками та сферами, формування цифрової платформи муніципального управління, орієнтованої на потреби громади. Метою Програми є підвищення ефективності муніципального управління, якості життєдіяльності у громаді, доступності цифрових можливостей для громадян, формування безпечного середовища громади на базі сучасних цифрових технологій, впровадження інноваційних ІТ-ініціатив. 

Ще на комісії розглянули та підтримали низку проєктів рішень, які стосувалися змін до цільових програм у галузі культури та спорту.  У "різному" було заслухано звернення депутата від депутатської фракції "Європейська Солідарність" Анатолія Карбана  щодо організації навчання осіб з особливими освітніми потребами у нашій громаді.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]