Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Засідання Координаційної ради з розвитку підприємництва Миргородської міської територіальної громади
2021-05-20

20 травня відбулося засідання Координаційної ради з розвитку підприємництва Миргородської міської територіальної громади.  У ході зібрання, яке провела заступник міського голови Наталія Молочко, було ознайомлено суб'єктів господарювання  із проєктами рішень міської ради, які передбачають встановлення місцевих податків: транспортного податку, туристичного збору, податку на нерухоме майно, єдиного податку та земельного. Ці види місцевих податків буде винесено до затвердження  на черговій сесії міської ради. 

Наталія Володимирівна деталізувала  по кожному виду податку та ставках єдиного податку, акцентувала на тому, що межі ставок залишаються на рівні минулого року. Також на засіданні було проаналізовано вцілому  надходження податків до місцевого бюджету та деталізовано податки і збори по кожній групі платників. Обговорили учасники Координаційної ради і проблемні питання щодо сплати таких платежів. Заступниця міського голови також повідомила, що на вебсайті міської ради створено сторінку для суб'єктів господарювання "Підприємництво". У цьому розділі зібрана актуальна інформація по всіх питань підприємницької діяльності.

 

 

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]