Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Засідання 4-ї сесії міської ради
2021-01-16

16 січня відбулося засідання 4-ї сесії Миргородської міської ради. Вів засідання міський голова Сергій Соломаха. У ході роботи депутати ухвалили рішення з понад 50 питань, попередньо опрацьованих на профільних комісіях. А також одностайно підтримали  депутатське звернення  до Президента України, Прем’єр-міністра України, НКРЕКП щодо ситуації з цінами на газ та його транспортування.

Перші проєкти рішень стосувалися внесення змін до бюджету Територіальної громади на 2021 рік. За поясненням начальника фінансового управління Сергія Скляра, дохідна та видаткова частина бюджету міської територіальної громади збільшується на 352 820 грн. за рахунок субвенції з бюджету Ромоданівської селищної територіальної громади і спрямовується виконавчому комітету міської ради на утримання існуючої мережі галузі “Охорона здоров'я”, а саме: КНП “Миргородський міський центр первинної медико – санітарної допомоги № 2” – 257 400 грн. та КНП “Миргородська лікарня інтенсивного лікування” – 95 420 грн. По видатках зменшується обсяг резервного фонду бюджету міської територіальної громади на 247 000 грн. та спрямовується виконавчому комітету міської ради на програму підтримки та розвитку комунального некомерційного підприємства "Миргородський міський центр первинної медико-санітарної допомоги №2 на виплату заробітної плати з нарахуваннями працівникам медичних закладів, що не входять в спроможну мережу.

Чимало ухвалених рішень стосувалися дорожньо-мостового господарства: затвердження переліків об’єктів та ремонту внутрішньобудинкових, внутрішньоквартальних проїздів, доріжок та тротуарів, об'єктів з реконструкції тротуарів на 2021 рік, звільнення муніципальних закладів від сплати за комунальні послуги. Після обговорення депутати проголосували за прийняття об’єктів нерухомого майна з комунальної власності інших громад на баланс Миргородської міської територіальної громади та затвердили акти приймання-передачі такого майна. Це стосується об'єктів культури та соціального захисту. Також було підтримано програми для функціонування комунальних закладів первинної та вторинної допомоги, затверджено Положення відділів, які створилися у процесі реорганізації в зв'язку із приєднанням закладів сільських територій. Низку рішень було підтримано у сфері земельних відносин. Це і прийняття до комунальної власності громади земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності, переліку земельних ділянок, продажу та набуття права оренди яких здійснюється шляхом проведення земельних торгів,  дозволів на виготовлення документацій із землеустрою та відмов у наданні дозволів, затвердження та погодження документацій із землеустрою.

Окрім цього, було затверджено План роботи сесії та персонального складу виконавчого комітету Миргородської міської ради.

У "різному" було обговорено актуальні питання щодо подальшого надання послуг у сфері комунальних послуг, медицини та інших тем, з якими миргородці звертаються у тому числі і до депутатів. Також було порушено питання щодо збереження колекції керамічних виробів у Миргородському коледжі.

Засідання сесії проходило у відкритому режимі та транслювалося онлайн.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]