Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Запрошуємо приєднатись до проєкту #ЕФКО!
2021-04-07

Для кого цей проєкт? Мікро-, малі та середні виробники, що вирощують овочі, фрукти та ягоди й готові отримувати нові знання та впроваджувати зміни у своєму господарстві. Мета проєкту: допомогти виробникам поглибити свої знання в агрономії задля покращення якості та збільшення врожайності вирощеної продукції. Ініціатива впроваджується Програмою з аграрного і сільського розвитку (АГРО) за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Основні інструменти #ЕФКО:

- Технологічні тренінги від галузевих фахівців: особливості вирощування плодоовочевої продукції, боротьба зі шкідниками та хворобами, оптимальний підбір сортів, тощо. Розклад найближчих тренінгів: http://bit.ly/3bppDVT

- Відкриті вебінари: презентація новітніх технологій в галузі, оптимізація обліку виробництва, обговорення нагальних питань в плодовочивництві. Дізнатись більше про вебінари: http://bit.ly/3qNnTfD

- Індивідуальні консультації: можливість отримати поради від визнаних галузевих фахівців та вдосконалити виробничі процеси у господарстві. З переліком консультантів можна ознайомитись за посиланням: https://bit.ly/3ufjWlW

Чому варто долучитися до проєкту:

- Немає мінімальної площі насаджень – навіть якщо ви тільки плануєте вирощувати овочі та фрукти, ви вже можете звернутись за порадою до фахівців.

- Неважливо який юридичний статус вашого господарства – реєстрація ФОП, ФГ або ТОВ не є умовою для участі у проєкті. Достатньо бажання зростати та розвивати власне господарство разом із проектом.

- Безкоштовні консультації – вам не потрібно сплачувати за послуги фахівців. А при належному виконанні всіх порад й готовності вести звітність – є можливість отримати агросупровід протягом всього сезону.

- Технологічна актуальна інформація, яку важко знайти у відкритому доступі – наші експерти готують тренінги враховуючи специфічні відмінності регіону. Архів записів всіх заходів доступний лише учасникам проекту.

Як стати учасником проєкту? Заповніть форму реєстрації за посиланням: https://bit.ly/3fw1SPB

 

Є сумніви про доцільність приєднання до проєкту або з’явились додаткові питання? Якщо так, то звертайтесь до Марії Лакеєвої, координатора проєкту зручним для вас способом:

 (067) 720-00-30 (Viber, Whats App, Telegram)

(095) 348-64-69

[email protected]

Або заповніть заявку та ми вам передзвонимо – https://bit.ly/3cPFdf9

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]