Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Запрошуємо на заходи до 170 - річчя від Дня народження засновника курорту «Миргород» Івана Зубковського
2018-11-23

Шановні миргородці та гості міста!

25 листопада 2018 року виповнюється 170 років від Дня народження видатного миргородця, лікаря і громадського діяча, засновника курорту «Миргород» Івана Андрійовича Зубковського. Щиро запрошуємо Вас взяти участь у заходах та урочистостях, приурочених до цієї знаменної дати:

ДАВАЙТЕ ЗНАЙОМИТИСЬ. З нагоди ювілею адміністрація курорту «Миргород» запрошує всіх бажаючих на ознайомчу екскурсію: «Від 5 ванн, до Кращого курорту світу». Початок екскурсії 22 листопада о 13.00 біля пам’ятника І.А. Зубковському.

- Урочистості з нагоди 170-ї річниці від дня народження засновника курорту «Миргород» І.А. Зубковського. Урочистості розпочнуться покладенням квітів до пам’ятника І.А. Зубковському 23 листопада об 11.00.

- Круглий стіл: «20 років Народному музею історії курорту «Миргород». Між історією і сучасністю, або актуальна проблематика музейної справи». Відбудеться 23 листопада о 14.30 у Народному музеї історії курорту «Миргород». До участі запрошуються керівники всіх музейних закладів міста Миргорода.

- Гала-меморі: «Людина, що назавжди змінила долю Миргорода». Концертна програма з нагоди 170-ї річниці від дня народження засновника курорту «Миргород» І.А. Зубковського. Початок  25 листопада о 19.30 в Палаці культури курорту "Миргород". Вхід вільний. 

Наукова конференція «Іван Андрійович Зубковський. Відомий і невідомий», присвячена 170-й річниці від Дня народження І.А. Зубковського. Конференція відбудеться 27 листопада о 13.00 в конференц-залі Палацу культури курорту «Миргород».

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]