Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Запрошуємо до участі в заході "Пам’ятаємо. Перемагаємо"
2015-05-08

Шановні миргородці та гості міста!

Запрошуємо всіх небайдужих прийти 8 травня о 19.00 на центральну площу міста для участі у заході «Пам’ятаємо. Перемагаємо!» Навчальні заклади міста разом з відділом культури та МК ЖЕУ готують стенди фотографій із сімейних архівів. Ви побачите унікальні фото з обличчями справжніх героїв – учасників Другої світової війни, яких війна або невблаганний час забрали від нас.

Ми запрошуємо Вас побути у родинному колі миргородців, які разом вшановують пам’ять тих, хто загинув під час минулої війни, та під час неоголошеної війни, яка підло забирає молоді життя зараз. Світла пам’ять і вічна слава героям!

День пам’яті та примирення стане прикладом толерантності, примирення та єдності українців, які зробили європейський вибір. Якщо Ви відчуваєте себе європейцем по духу, запрошуємо Вас підтримати акцію!

Вперше у виконанні народного пісенного ансамблю «Обереги» прозвучить  «Пливе кача» - народна пісня, що стала реквіємом-прощанням за загиблими українськими героями.

Ми запрошуємо Вас приєднатися до жалобної ходи із лампадками до меморіалу Вічної Слави аби вшанувати загиблих та померлих героїв.

Тож, шановні миргородці, чекаємо на всіх о 19.00 на центральній площі міста.

Прохання приходити із лампадками та мати на одязі символ пам’яті – червоний мак.

Оргкомітет

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у квітні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю заступника міського голови – начальника управління комунальних ресурсів та керуючої справами виконавчого комітету на квітень 2024 року

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]