Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Запрошуємо бізнес в Миргородську громаду!
2022-07-29

 У цей нелегкий час, в час війни, ми стаємо ближчими один до одного, тому що біда завжди об'єднує. Міський голова та всі жителі Миргородської територіальної громади розуміють проблеми підприємців, які змушені покинути свої домівки та шукають нові можливості для переміщення та розвитку свого бізнесу. Миргород має вигідне географічне розташування і величезний промисловий та людський потенціал. У громаді вже зареєстровано понад 7 тисяч переселенців. Маємо надію, що серед них буде чимало підприємців, охочих відновлювати свій бізнес. Для громади це  - нові робочі місця і надходження до бюджету. Міська влада, в свою чергу, надаватиме максимальну підтримку всім, хто хоче перевезти свій бізнес до нас.

Згідно з державною Програмою з релокації українських підприємств, які знаходяться у зоні активних бойових дій, ми створили базу даних приміщень різної форми власності та готові запропонувати ці приміщення для розміщення ваших виробничих потужностей. З переліком таких приміщень ви можете ознайомитися за посиланням https://restartbusiness.in.ua/search/?listinglocation=841&postType=listing&postsPerPage=10&offset=1а також на сайті Миргородської міської ради у розділі  SMART SITI – Релокація бізнесу.

Для детальнішої інформації та консультації звертайтеся до відділу економіки та туризму за телефонами (05355) 5-21-44 чи 0665068032, електронна пошта econom_mmrada@ukr.net.

Міський голова та міська рада всіляко сприятимуть у створенні належних умов для ведення бізнесу та щиро запрошуємо Вас до нашого чудового краю!

         Також пропонуємо познайомитися з нашою громадою за посиланням http://myrgorod.pl.ua/page/ekonomika-mista/investytsijnyj-pasport-gromady.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]