Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Закуплено клітки для післяопераційної перетримки тварин
2019-12-10

«Закупка кліток для тимчасової безкоштовної післяопераційної перетримки собак волонтерами ММГО «Захист тварин» та БФ «БО «Еко-захист» - це один із проєктів- переможців міської програми МАГ. Ідея написати ініціативу не була спонтанною. Багато людей долучається до добрих справ. Людям, котрі не знайомі з зооволонтерами може здатися, що вони тільки кричать на кожному кроці, та нічого не роблять. Насправді багато ідей вже реалізувалося, багато ще планується. Але, основна мета –  зменшення кількості безпритульних тварин - залишається незмінною.

У Миргороді є дві активні організації, які намагаються зменшити кількість безпритульних тварин. Саме завдяки їхній праці на вулицях нашого міста ви можете побачити стерилізованих собак та котів з жовтою біркою у вусі.

Стерилізація — це хірургічна операція з видалення органів розмноження тварини. Після стерилізації тварини не мають здатності розмножуватися, відповідно їх чисельність неухильно скорочується. Тварини стають більш спокійними, керованими і лояльними, як до людини, так і до своїх побратимів. Після операції частина тварин отримує шанс знайти постійну домівку, інші повертаються в своє звичне середовище перебування, проте їх кількість перестає збільшуватися. Також, не виникатиме скупчення тварин, так званих “собачих весіль”, які несуть потенційну небезпеку для оточуючих.

На жаль, окремого пункту тимчасової перетримки для тварин на даний час у місті не має. Волонтери досі перетримують тварин після стерилізації на своїй приватній власності. Не завжди, тварини виходячи з наркозу, усвідомлюють, де знаходяться та ласкаво налаштовані. Наявність кліток робить роботу дівчат-волонтерів ефективнішою і безпечнішою.

Хочеться подякувати всім людям, що усвідомили потребу та підтримали проєкт. Закуплено чотири великі міцні клітки, які  були надані для спільного використання волонтерам ММГО «Захист тварин» та БФ «БО «Еко-захист». На сьогодні це група людей, що виборюють право на гуманне ставлення до тварин та намагаються підвищити естетичний вигляд міста, -  розповіла  авторка поєкту Оксана Галич.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]