Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Загальні збори клубу
2016-01-18

Підбиття підсумків за 2015 та плани на 2016 рік – ключові питання, що обговорювалися на перших в цьому році загальних зборах громадської організації «Миргородський рибальський клуб».

По першому питанню, звіт за 2015 рік, доповів Керівник Правління Валентин Скрипник. З ключових завдань, що були успішно виконані, можна назвати ефективне проведення рейдів по боротьбі з браконьєрами в період весіннього нересту та проведення зариблення річки Хорол в осінній сезон. Приємною новиною для учасників клубу стала почесна відзнака «Людина Року 2015» в номінації «Активна громадська діяльність», якою ГО «Миргородський рибальський клуб» нагородило місто. Наступне питання порядку денного стосувалося витрачених в минулому році коштів. Заступник керівника Правління Сергій Колосов детально зупинився на кожній витраченій копійці із загального бюджету. Секретар правління Сергій Юрченко представив на розгляд і затвердження клубу план на 2016 рік . Ця тема викликала активне обговорення, адже вирішувалися питання зариблення та прибирання річки Хорол, організації рейдів та змагань на 2016 рік. З нововведень слід відзначити відкриті змагання по фідерній ловлі, що вперше у Миргороді планують провести в липні цього року. По наступному питанню, відкриття сайту ГО «Миргородський рибальський клуб», доповів Євген Ошека. Він наголосив на обов’язковому долучені кожного до розвитку та просування сайту. Адже інформаційна робота з миргородцями є одним з ключових завдань клубу.
  Багато питань у ході зборів виникло у членів Миргородського рибальського клубу стосовно жахливого стану ставків Миргородського району, що перебували і перебувають в оренді. Також обговорили проблему відводу стічних вод, які часто потрапляють в річку Хорол. Останнє питання пообіцяв взяти під контроль присутній на зборах заступник миргородського міського голови, депутат Полтавської обласної ради Костянтин Кірпосенко. Також цього дня привітали двох нових членів клубу, що вирішили приєднатися до громадського об’єднання і брати участь в усіх запланованих заходах.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]