Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
XIV Український муніципальний форум
2018-06-18

18-19 червня Асоціація міст України проводить у Києві XIV Український муніципальний форум за участю Президента України Петра Порошенка. Делегацію від Полтавської області очолює Миргородський міський голова, голова РВ АМУ Сергій Соломаха. У рамках Форуму проходять пленарні сесії та панельні дискусії. Ключові теми обговорення - місцева демократія та її інструменти, ефективне управління ресурсами та покращення якості муніципальних послуг.

У перший день Форуму до учасників звернувся Президент України Петро Порошенко. Глава держави розповів про децентралізацію та її ключові реформи. Зокрема, Президент наголосив, що фінансові можливості громад значно розширилися в результаті проведення децентралізації і закликав до їх ефективного використання на місцях.

У рамках цьогорічного форуму заплановано: 18 червня - День місцевої демократії (за підтримки проекту "Партисипативна демократія і обґрунтовані рішення на місцевому рівні в Україні", який реалізує Асоціація міст України спільно з Норвезькою асоціацією місцевих і регіональних влад за підтримки МЗС Норвегії) та 19 червня - День відкритого врядування та економічного розвитку українських міст (за підтримки проекту «Партнерство для розвитку міст» ПРОМІС, який реалізує Федерація Канадських Муніципалітетів у співпраці з Асоціацією міст України).

Український муніципальний форум - традиційний щорічний захід, який став майданчиком для обговорення питань та вироблення спільної позиції органів державної влади та Асоціації міст України щодо розвитку місцевого самоврядування, удосконалення законодавчої бази, розв’язання конкретних проблем забезпечення життєдіяльності територіальних громад.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]