Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
XI конференція малих міст України
2016-10-25

20-21 жовтня 2016 року Асоціація малих міст України провела XI Щорічну конференцію малих міст. Участь в конференції взяли голови об’єднаних громад та всіх малих міст України, представники українських асоціацій органів місцевого самоврядування, центральних органів державної влади, народні депутати України, міжнародні та українські експерти. Миргород представляв міський голова Сергій Соломаха.

Під час заходу учасники обговорили питання формування нової структури управління  об’єднаними громадами та їх бюджету, організації надання послуг, стратегічного планування розвитку об’єднаних громад, синергію міжнародних програм у підтримці реформи місцевого самоврядування в Україні.

Особливістю Щорічної конференції малих міст є те, що під час першого дня заходу відбувається напрацювання рекомендацій представниками органів місцевого самоврядування, а під час другого дня – підведення підсумків, обговорення цих рекомендацій за участі представників центральних органів державної влади, народних депутатів, експертів.

На конференції міський голова Сергій Соломаха зустрівся з представником швейцарського проекту в Україні Оксаною Гарнець. Було домовлено про подальшу співпрацю з поліпшення  міської системи водопостачання у межах проекту ДЕСПРО, який нині реалізують в Миргороді. Спілкуючись з керівником проекту, швецька SIDA Камеруном Кхудур було обговорено питання організації роботи  Миргородського ЦНАПУ. Також міський голова Сергій Соломаха мав розмову з народним депутатом Сергієм Власенком. Йшлося про сприяння народного обранця у питанні проходження через комітет Верховної Ради документації по змінах меж міста. Наразі ця документація пройшла експертизу і чекаю фінального вирішення.

Конференція проводиться в партнерстві з  Комітетом Верховної Ради України з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування, Міністерством регіонального розвитку України за підтримки Програми Ради Європи  «Децентралізація і територіальна консолідація в Україні», Швейцарсько-українського проекту «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO та швецького проекту «Місцеве самоврядування та верховенство права в Україні».

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]