Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Висловлюємо щирі співчуття з приводу раптової смерті військовослужбовця
2022-08-21

Із глибоким сумом сповіщаємо про те, що 21 серпня 2022 року на 65-у році життя від раптової хвороби помер наш земляк, патріот, захисник України Віталій Іванович Лукиша. Сьогодні, 22 серпня, о 13.00, у селі Ярмаки відбудеться прощання з земляком. Запрошуємо прийти і вшанувати пам'ять воїна- військовослужбовця. 

Віталій Іванович народився у селі Ярмаки, мав великий військовий досвід. Із 2014 року допомагав ЗСУ обороняти рідну землю, був учасником АТО. З перших днів російського вторгнення вступив до лав місцевої ТрО. Був старшим прапорщиком 1-ї стрілецької роти, бойовим медиком, надійним товаришем і наставником для молодих військовослужбовців. 

Висловлюємо щирі співчуття рідним та друзям. Це непоправна втрата для всієї громади. Пам’ять про Віталія Івановича назавжди залишиться в наших серцях.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у квітні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю заступника міського голови – начальника управління комунальних ресурсів та керуючої справами виконавчого комітету на квітень 2024 року

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]