Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Вирішували бюджетні питання
2017-11-15

15 листопада відбулося засідання депутатської комісії з питань, бюджету, інвестицій та підприємництва. Депутати опрацювали проектні рішення з понад 20 питань, підготовлених на затвердження  чергової сесії.

Про підсумки виконання міського бюджету за 9 місяців 2017 року доповідав начальник фінансового управління Сергій Скляр. За цей період бюджет виконано на 106,9%. Далі доповідач озвучив зміни до головного кошторису, відповідно до запитів головних розпорядників на фінансування програм. Мова йшла про підтримку Програми забезпечення пожежної безпеки міста, програми "Здоров’я жителів міста", Програми соціального захисту населення, Програми капітального ремонту житлового фонду, Програми підтримки об’єднань співвласників багатоквартирних будинків на 2015-2018 роки, Програми капітального ремонту, реконструкції та будівництва вуличного освітлення, мереж живлення місць загальноміських заходів, Програми благоустрою міста на 2017-2021 роки, Програми ремонту дорожньо-мостового господарства та об’єктів благоустрою, Програми паспортизації об’єктів культурної спадщини на 2015-2020 роки та інші. На засіданні також було заслухано звіт про роботу першого заступника міського голови, заяви і звернення депутатів різних фракцій.

Докладно та конструктивно  на засіданні за участю депутатів земельної комісії було обговорено пропозицію щодо встановлення пільг земельного податку для юридичних осіб на 2018-й рік. Лунали різні думки з даного питання, яке разом з іншими питаннями порядку денного підтримали для подальшого розгляду на сесії.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]