Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Вирішували актуальні питання
2017-04-10

На засіданні комісії з питань житлово-комунального господарства, будівництва, торговельного обслуговування, транспорту, зв’язку, екологічної політики обговорювали питання щодо заборони руху великовагового автотранспорту дорогами міста. До обговорення питання було залучено представника патрульної поліції та депутатів з інших профільних комісій.

Після всебічного вивчення цієї проблематики,  для підвищення рівня безпеки дорожнього руху та збереження дорожнього полотна  пропонують зборонити рух вантажного автомобільного транспорту, повна маса якого перевищує 16 тон, по деяких вулицях міста: Гоголя, Тичини, Харківка, Сорочинська, Миргородських дивізій, Шляховиків, Гурамішвілі, Шишацька, крім спеціалізованого автотранспорту міських комунальних служб. Тим часом рух транзитного вантажного автотранспорту буде здійснюватися по вулицях: Київська, Раскової, Робітнича, Петрівська. У зв'язку з таким рішенням буде розроблено зміни до схеми організації дорожнього руху в місті та встановлено відповідні обмежувальні та попереджувальні дорожні знаки. Відповідним проектом рішення також зобов’язують суб’єктів господарювання усіх форм власності, які здійснюють на території міста торгівельну діяльність і використовують вантажний автотранспорт, повна маса якого перевищує 16 тон, утворити транспортно–логістичні центри з метою оптимізації перевезень.

            Наступне питання, яке також широко обговорювали члени профільної  комісії та представники громадськості, стало внесення змін до рішення 54 сесії міської ради 6 скликання від 14 липня 2015 р. № 19 «Про затвердження Програми підтримки об’єднань співвласників багатоквартирних будинків на 2015-2018 роки». Зміни передбачають фінансову підтримка з міського бюджету новоствореним ОСББ (по 10 тис.грн. кожному) та дофінансування  учасників проекту ЄС ПРООН МРГ.

            Не менш жваво тривало обговорення питання щодо запровадженої абонплати за підключення до системи газопостачання. Проти такого нововведення з заявами звернулися представники політичних партій: фракція ВО"Батьківщина", ВО"Свобода", "Сила людей", Радикальна партія Олега Ляшка. На засіданні депутатської комісії підтримали звернення до затвердження їх на пленарному засіданні 11 квітня.

          Також на профільній комісії було розглянуто низку інших питань, що стосувалися  роботи комунальної галузі Миргорода.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]