Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Виїзний прийом міського голови у мікрорайоні "Центральний"
2019-11-28

27 листопада міський голова Сергій Соломаха зустрівся з активістами ради мікрорайону "Центральний". У рамках виїзного прийому очільник міста разом з головою ради цього мікрорайону Василем Приліпою оглянули найпроблемніші питання цієї частини міста. Побували у так званому 44–му кварталі, обговорили перспективу відновлення спортивного майданчика між багатоповерхівками, облаштування майданчика для збору сміття, оновлення тротуарів, асфальтування вулиць, зведення культової споруди по вулиці Д. Гурамішвілі, відновлення аварійних каналізаційних мереж, розчистка річки Хорол.

Деталізували проблеми "Центрального" під час спілкування з депутатами цього мікрорайону та головами будинкових і вуличних комітетів. Зустріч відбулася у приміщенні СШ №5. Міський голова акцентував на можливостях бюджету наступного року. "Видатки з кожним роком збільшуються, а надходження до міської казни не в змозі перекрити всі потреби. Тому при ухваленні бюджету на 2020 рік буде зібрано пріоритетні потреби, які визначить депутатський корпус", - зазначив міський голова.

Локальні та нагальні питання озвучили будинкоми та вуличкоми. Якщо узагальнити проблеми, то найбільше мешканців турбує стан річки Хорол, аварійні каналізаційні мережі, відсутність люків, стан об'єктів і занедбаних земельних ділянок, які перебувають у приватній власності, видалення аварійних дерев, нанесення додаткових пішохідних переходів на магістральних вулицях, продовження асфальтування доріг, виконання дренажних робіт біля багатоквартирних будинків.

Окремо йшлося про завищені тарифи на житлово-комунальні послуги, роботу міських комунальних підприємств. Мешканці багатоповерхівок і приватних садиб скаржилися на сусідів. Таких недобросовісних винаймачів квартир небагато, але вони дошкулять всім.

Ще представники органів самоорганізації населення дякували за вуличне освітлення в центрі міста, благоустрій центрального пляжу та оновлення скверів. Найактивніші миргородці цікавилися  дольовою участю мешканців у міських програмах, виконанні робіт з благоустрою прибудинкових територій та заходів з енергозбереження.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]